BİNGÖL / MERKEZ - Şehit Astsubay Muhammed Koşan Ortaokulu

May

Millî Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik hazırlanan örnek soru kitapçıklarını bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

May

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında  okulumuz öğretmenleri Veysel Sinen ve Emre Karademir rehberliğinde müzik dinletisi sunuldu.

SONUÇ LİSTELERİ:

Nis

Sözel Bölüm Örnek Soruları için tıklayınız.

Sayısal Bölüm Örnek Soruları için tıklayınız.

Sözel Bölüm Örnek Soruların Çözüm Videosu için tıklayınız.

Sayısal Bölüm Örnek Soruların Çözüm Videosu için tıklayınız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okul Müzik Kulübü ve Gitar Dersi alan öğrenciler ile birlikte Müzik Öğretmeni Emre KARADEMİR ve Matematik Öğretmeni (Gitar Eğitmeni) Veysel SİNEN  tarafından  düzenlenen programla kutlandı.

BAŞVURU KLAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ

Mrt

Kişisel Verileri Koruma  Kulübü ve Sivil Savunma  Kulübü toplum hizmeti çalışması olarak öğretmenlerimiz Sevgi HAYDAROĞLU ve Erdem BAYSAL rehberliğinde 5.sınıfların katılımı ile okul bahçesi temizliği yaptı.Öğretmen ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Temiz bir geleceğin temiz bir çevre bilinci oluşturulmasından geçtiğini bilen nesiller yetiştireceğiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında deyimler ve atasözleri ile ilgili etkinlikler yapıldı.Sınıflarda  Ayfer Arslan öğretmenimiz rehberliğinde Anlat Bakalım etkinliği drama ile deyim anlatma ve deyim resimleme etkinlikleri ile öğrencilerimiz deyim ve atasözlerini anlattılar.

Şbt

Soruların çözümleri Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmî YouTube kanalından izlenebiliyor.

Şbt

Sayın veli; bu form öğrencinizin 2024-2025 Eğitim - Öğretim yılında, Şehit Astsubay Muhammed Koşan Ortaokulu'nda okumasını istediğiniz SEÇMELİ DERSLERİ belirlemeye yöneliktir. Lütfen formda yer alan öğrencinize ait bilgileri eksiksiz doldurunuz ve öğrencinizin görüşünü de alarak İLKÖĞRETİM KURUMLARI ÇİZELGESİNDEKİ ANA BAŞLIKLARDAN 1'er ders seçip 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 22.00 'ye kadar gönderiniz. Formun bir kez gönderilmesi yeterli olacaktır.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı, başvuruları 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak ve 21 Nisan 2024'te gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Sıkça Sorulan Soruların cevaplarını hazırladı.   İçerikte sınav öncesi, anı ve sonrasına ilişkin öncelikli merak edilen yirmi sorunun yanıtına yer verildi.   Yanıtlarda, aile ve öğrencilere yönelik hazırlanan içerik kapsamına göre başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı, sınavın nasıl gerçekleştirileceği ve istenilen belgelerin neler olacağı gibi çeşitli başlıklar detaylıca anlatıldı.   2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sıkça Sorulan Soruların yanıtlarına ulaşmak için tıklayınız.