BİNGÖL / MERKEZ - Şehit Astsubay Muhammed Koşan Ortaokulu

May

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik (EFOR) projesi kapsamında  6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ölçme ve değerlendirme uygulamalarının beşincisi gerçekleştirildi.

May

Okulumuz TÜBİTAK 4006 BilimFuarı’nın açılış programı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yusuf Tokuş ve Abdulhaluk Çakan ile İl MEM Şube Müdürleri Muhittin Bulut, Selahattin Akıncı, Muhittin Kaya, Sadullah Eryatan ve okul müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Öğretmenimiz Veysel Sinen koordinatörlüğünde Mehmet Emin Çakır, Murat Bor rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladıkları projeler sunuldu. Müzik öğretmenimiz Emre KARADEMİR ve öğrencilerinin sundukları mini konser ile renklendi. Emeği geçenlere teşekkürler...

2. DÖNEM 2. YAZILI TAKVİMİ YAYINLANDI

May

Millî Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik hazırlanan örnek soru kitapçıklarını bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında  okulumuz öğretmenleri Veysel Sinen ve Emre Karademir rehberliğinde müzik dinletisi sunuldu.

SONUÇ LİSTELERİ:

Nis

Sözel Bölüm Örnek Soruları için tıklayınız.

Sayısal Bölüm Örnek Soruları için tıklayınız.

Sözel Bölüm Örnek Soruların Çözüm Videosu için tıklayınız.

Sayısal Bölüm Örnek Soruların Çözüm Videosu için tıklayınız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okul Müzik Kulübü ve Gitar Dersi alan öğrenciler ile birlikte Müzik Öğretmeni Emre KARADEMİR ve Matematik Öğretmeni (Gitar Eğitmeni) Veysel SİNEN  tarafından  düzenlenen programla kutlandı.

BAŞVURU KLAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ

Mrt

Kişisel Verileri Koruma  Kulübü ve Sivil Savunma  Kulübü toplum hizmeti çalışması olarak öğretmenlerimiz Sevgi HAYDAROĞLU ve Erdem BAYSAL rehberliğinde 5.sınıfların katılımı ile okul bahçesi temizliği yaptı.Öğretmen ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Temiz bir geleceğin temiz bir çevre bilinci oluşturulmasından geçtiğini bilen nesiller yetiştireceğiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında deyimler ve atasözleri ile ilgili etkinlikler yapıldı.Sınıflarda  Ayfer Arslan öğretmenimiz rehberliğinde Anlat Bakalım etkinliği drama ile deyim anlatma ve deyim resimleme etkinlikleri ile öğrencilerimiz deyim ve atasözlerini anlattılar.

Şbt

Soruların çözümleri Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmî YouTube kanalından izlenebiliyor.